Korkean tarkkuuden koordinaattimittarin, korkean tarkkuuden silta CMM, korkea tarkkuus CMM

1.Edytetyt ja yläkoneet
2.Innovative ulkonäkö suunnittelu
3.Nelevän langansyöttötekniikan tekniikka ja lämpötilan kompensointijärjestelmä

Tuotetiedot

Kuten yksi johtavista Kiinan valmistajista ja toimittajista korkean tarkkuuden CMM , korkean tarkkuuden CMM , laadukasta CMM , korkea tarkkuus CMM , laadukkaita mittausvälineistä , korkean tarkkuuden siltatukostyyppisiä CMMS, se on täällä odottamassa ottaa yhteyttä.

Tuote-esittely:

Erittäin tarkka liikkuvan sillan tyyppi (Royal), joka on otettu käyttöön edistyksellisillä ja huippulaatuisilla koneilla, innovatiivisella ulkonäön muotoilulla. Siirtoverkko ottaa käyttöön ainutlaatuisen patentoidun tekniikan, joka on varustettu täydellisellä ohjausjärjestelmällä ja lämpötilan kompensointijärjestelmällä, antaa Royal-sarjan erinomaisen suorituskyvyn ja mahdollisen tulevan päivityksen. Käytetään laajasti työpaja-sivuston suunnittelussa, prosessissa, laadunvalvonnassa, tarkkuus on suurempi.

Sen tärkein ominaisuus on korkea tarkkuus, korkea hyötysuhde, sopii useimpiin pienten työstökappaleiden havaitsemiseen ja kääntämiseen.

parametrit:

TYYPPI

Malli

alue

Malli

alue

Malli

alue

keskikokoinen

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

Suuri

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Ominaisuudet:

Avoin työpöytä, jossa on suuri kuormitusmittaustila, edellyttäen, että suuri työpalan luotettava lähtökohta suojataan.

Ainutlaatuinen langansyöttöpatenttitekniikka ja lämpötilan kompensointijärjestelmä tekevät järjestelmästä liikkumisominaisuudet, jäykkyys ja tarkkuus parantuvat huomattavasti.

Yhdistä vakaus, tarkkuus ja tehokkuus, jotta käyttäjät saisivat kustannustehokkaan ja täydellisen ratkaisun

Tekninen kuvaus:

1, Finite Element Method (FEM, Finite Element Method)

Hyväksy kansainvälinen pitkälle kehitettyä elementtimenetelmää (FEM, Finite Element Method) käyttäen matemaattista menetelmää, joka on likimääräinen reaaliselle fyysiselle mallille simuloituina erilaisissa työolosuhteissa, optimoimalla parametrit ja suunnittelu, tekee mallivirheen mahdollisimman pieneksi Ja tuottamaan vakaa ratkaisu.

2, Kaiken hyväksymä ilmalaakerilla

Koko kone ottaa ympäröivän ilmalaakerirakenteen varmistaakseen ohjaimen tarkkuuden koko matkan ajan.

3, Ajo-järjestelmä koostuu ainutlaatuinen patentoitu tekniikka

Langansyöttö, jolla varmistetaan pienempi jälkikohtainen virhe ja nopeampi vastausnopeus liikkumisprosessissa ja joka parantaa merkittävästi mittauslaitteen dynaamista suorituskykyä, vähentää maksimiä inertiaa, joka vaikuttaa mittaustarkkuuteen. Ja päivitä perinteinen nopeusmoottori erityiseen anturimoottoriin.

4, Unique patentti vaimennusmekanismista

Vaikka parantavat vaimennusta, lisää pehmusteiden jäykkyyttä ja sen rakenne on yksinkertainen ja luotettava, helppokäyttöinen ja edullinen.

5, lämpötilan kompensoiva järjestelmä

Koko kone, joka on otettu käyttöön lämpötilakompensointijärjestelmällä, jokaisella akselilla on lämpötila-anturi sekä työkappale ja mittaustila, joilla kaikilla on lämpötila-anturi, mittaavat lämpötilan kompensointia lämpötilan mittauksella.

6, Air vastapainoksi

Hyväksytty eurooppalaisella edistyksellisellä pneumaattisella tasapainoteknologialla, ripustussylinteri välttää aksiaalinen liike ja siirtojärjestelmän väliset häiriöt parantavat mittauskoneen tarkkuutta ja pitkän aikavälin vakautta.

7, Reading järjestelmä

Käyttämällä RTLC - ritilon ja TONIC - lukupään (sen tärkein ominaisuus on IN - TRAC ™ - referenssiarvo, paina automaattisen vaihemodulaation painiketta, ainutlaatuinen).

8, Ohjausjärjestelmä

Ohjausjärjestelmä hyväksyy tunnetun yksinoikeudella maailmanlaajuisesti kehittyneen kaksisuuntaisen tietokonejärjestelmän, joka parantaa järjestelmän luotettavuutta ja häiriötilanteita.

Valinnainen koetinpää:

PH10M / PH10MQ + SP25
Moottoroitu indeksointikappalepää
PH20
Viisiakselinen kytkentäanturi


SP80
Skannausanturi
REVO
Nopea, erittäin tarkka viiden akselin skannausanturi

Valikoiva lisävarusteet:

Tärinänvaimennustyyny
Asetelman Malli Vaihda kehys

Arviointi:

Laatutodistus
PTB
Kalibrointitodistus Kalibrointitodistus


Puiset kotelot:

Yleinen tyyppi
Vedenkestävyystyyppi


Tutkimus