Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Teollisen kehityksen--silta katalyytit koordinoi mittaaminen machine (CMM)

Aug 08, 2016

1960-luvulta teollisen tuotannon oli kehittänyt hyvin nopeasti. Varsinkin kun nousu koneet, koneiden, autoteollisuus, ilmailu-ja elektroniikkateollisuus, erilaisia testaus huipputeknologiaa ja välineitä tarvitaan, joten kolme koordinoi mittaaminen machine , joka ilmentää 3d mittaustekniikka syntyy historiallinen hetki, ja on nopea kehittäminen ja parantaminen.

Perinteinen mittausvälineiden (kuten mikrometriä, jarrusatulat ja mittari block) mittaus-tarkkuus on yleensä alhainen, jota voidaan käyttää alalla, jonka ehdot tarkkuus ei ole korkea. Mutta huipputeknologian tuotteille mittaustiedot ei täyty ja se maksaa työvoima materiaaliresurssien mitata pieniä osia yksi kerrallaan. Kolme koordinaatit syntyminen rikkoi virallisesti tämän vaikean ongelman.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

Vuonna 1956 maailman ensimmäinen koordinaatti mittauskone Britannian FERRANTI-yrityksen kehittämä sitten kun joukko parantumiseen 1964 Sveitsin SIP-yhtiö alkoi mitata etäisyys pistettä, joka avasi ohjelmisto mittauksen käyttö ohjelmiston avulla. Tietotekniikan nopean kehityksen CNC aikakauden tulevan, toiminto koordinaatti mittauskone on vahvempi ja mittaustarkkuus on korkeampi.

Tieteen ja tekniikan, toiminnon edistyminen tarkkuus ja laatu kolme koordinoi mittaaminen machine parannetaan asteittain, erityisesti tutkimus- ja työstökoneet, koneet, auto, ilmailu ja monimutkaisimpia osia tuotanto. Vastauksena maailmanlaajuiseen kilpailuun valmistavat teollisuusyritykset ovat myös annetaan paljon painoarvoa parantaa koneistuksen tehokkuutta ja alentaa tuotantokustannuksia. Niistä tärkein on tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Varmistamiseksi koko osat ja teknisen suorituskyvyn täyttävät vaatimukset, yritykset antaa tarkkaa laadunhallintaa. Vain korkealaatuinen tuotanto takaa lähtökohtana valmistajan huomata eloonjäämiselle ja kehitykselle.

Kolme koordinoida mittaus kone sen suuren tarkkuuden, joustava ja erinomainen digitaali suurikapasiteettisia tulee tärkeä keino laadunvarmistuksen moderni design-, kehitys-, tuotanto, jalostus ja valmistus.Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com