Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

CMM ympäristön olosuhteet

Aug 24, 2016

Koordinoi mittaaminen Machine sellaisenaan korkean tarkkuuden mittauslaitteistonympäristön kunto voivat vaikuttaa sen mittaustarkkuus jossain määrin, joten best työolot on taattava.

1. lämpötilavaatimusta korkean tarkkuuden mittaaminen

1.1 lämpötila: 20±2 ℃

1.2 lämpötilan muutos: < 0,5 ℃ tunnissa; < 1 ℃ / 24h

1.3 lämpötilaero: < 0,5 ℃/m

1.4 koneen tasapainottaminen Temperature Time: > 48h

Huomautuksia: Kone tarkkuutta Jos vähentää lämpötila ei pääse standardin vaatimukset.

2. suhteellinen kosteus

Työympäristön kosteus vaikuttaa koneen seuraavat kaksi päänäkökohtaa:

Korkea kosteus helpottaa ruostetta koneenosia niin, että vaikuttavat koneen työ ja elinikäinen; Alhainen kosteus helppo tuottaa staattista aiheuttaa huono vaikutus työskentely tietokone-ja valvontajärjestelmä. Sopiva kosteus on 45 % — 60 %.

3. puhtaus

Muuttumattomana ja pöly voi mahdollisesti vaikuttaa mittaus päällä, pitää pölytiivis ja antistaattinen olisi harkittava maanpinnan ja pinta.

4. tuloilman

Puhtaita ja kuivia. Sen suhteellinen kosteus on alle 15 prosenttia

Ilmankulutus: 50L/min

Ilmanpaine: 6-10 bar

5. virtalähde

AC 220V, 50Hz, 2.5KVA; jännitteen vaihtelun pitäisi ei ole suuri kuin 5 prosenttia rating jännite; Älä käytä CMM muut tehokkaat elektroniset laitteet yhdessä, kuten Ilmastointi, monistaminen päällä, Silppuri, jne. Jos yhdessä on tärkeää, pyydän teitä hyväksymään eristää muuntaja- tai high frequency häiriösuodattimen.

6. pohja tärinä vaatimus

Värisemään frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < värisemään frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Värisemään taajuus > 30 Hz amplitude≤3μm

7. lasku

CMM valvonta sähköjärjestelmän ja pc järjestelmä luotettava ja vakaa toimi takaamiseksi meidän pitäisi varustaa CMM riippumattomien ja luotettavien maadoitusjärjestelmään. Maadoitusjärjestelmään olisi suunnitelman mukaan paikalliset todellinen kunto ja maadoitus vastus olisi alle 4 ohm.

Kun geologinen kunto on huono, riisuttu maadoitus laitteen päätettävä joka on tehty tasainen galvanoitu teräs hitsattu ja päällystetty piki suojella itseään. Maadoitus vastus olisi alle 4 ohmin tai maadoitus laitteen pitäisi pidentää.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com