Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

CMM käyttö ilmailun terä

Aug 22, 2016

Moottorin lentokoneteollisuus on valmistus ydin ja se on merkintä tieteen ja teknologian kansallisesti. Terä on "sydän" ilma-aluksen moottorin osia, jotka päättivät moottorin suorituskyvyn, turvallisuuden ja elämän. Siksi laatu havaitseminen terä on monimutkaisempi ja tiukkoja. Perinteinen tunnistus menetelmä on käyttää erityisiä laitteita testaamaan terä, joka johtaa alhainen havaitsemisen tehokkuutta ja huono tarkkuus. Viime vuosina suosio kolme koordinaattia mittaus päällä, yleisimmin käytetty tapa on käyttää yhteyttä CMM mittaamaan terän pinnan menetelmällä kaksiulotteinen skannaus testaus.

REVO probe in blade measuring

Kolme koordinaattia mittaus konetta käytetään laajasti mitattaessa mekaanisten osien ulottuvuus ja kannan toleranssit. Se suorittaa tietojen hankinta alusta loppuun anturi tarkistamisen työkappaleen tai käynnistää, ja sitten läpi laskeminen ohjelmisto synteesi elementti voidaan mitata ja saada tuloksia. Se mittaa objektin digitalisointi, parantaa mittaustarkkuus kautta virhe korvausta technology, on mittaus joustavia automaatio ja korkea hyötysuhde ilmailun terä mittaus.

NANO kolme koordinaattia mittauksiin koneen käytetään ilmailu, maanpuolustusta, Asetelman ja muotin teollisuudessa kuten autojen varaosien 3D mittaus. Se on varustettu järkevä DMIS mittaus ohjelmisto, joka on sertifioinut Saksan PTB. Ohjelmisto on terät testaus moduuli. Lapa tunnistus-moduuli tukee laukaista ja havaitseminen tarkistustiloja, tukee osa skannaus. Se voi myös nopeasti laskea tärkeät parametrit terän harkittu kanta, parantaa tunnistuksen tarkkuutta ja tehokkuutta.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti: overseas@cmm-nano.com