Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Käyttö CMM Reverse Engineering

Aug 11, 2016

Reverse engineering on eräänlainen tuotteen erätuotannossa ja sekundaarista teknologian kehitetty 1900-luvun. Koska se on toisin kuin perinteisen tuotteen kehityksen aste, siksi sitä kutsutaan usein kuin käänteissuunnittelun. Reverse engineering on kaupallisia ja sotilaallisia laitteita-kentän tulosta. Sen päätavoitteena on alkuperäiset tuotteet mittaus tehdään kun ei voi helposti saada tuotantoa tietoa. Toiseksi on käyttää CAD määrittää tuotemallin, sitten toteuttaa asianmukaista hoitoa tuotemalli uusia tuotteita. Muutos lähdekoodiksi kolme koordinoi mittaaminen machine on tärkeä laitteiden. Alkuperäinen digitaalinen ja tuotteen pinta jälleenrakennusprosessissa tuote vaatii kolme koordinoi mittaaminen machine tukea.

Digitaalinen alkuperäiset tuotteet on ensimmäinen askel reverse engineering kehityksessä, myös kaikkein kriittisin vaihe. Tarkkuus digitaalisten tuotteiden voivat vaikuttaa tuotteen analyysi rakenne ja sekundaarista tuotteen. Kun käytät koordinoi mittaaminen machine, se saavuttaa korkeampi tarkkuusvaatimukset ja tarkka 3 d malli tuotteen.

Kolme koordinoi mittaaminen machine voidaan jakaa kahteen tyyppiin: Ota mittaus ja Kosketukseton mittaus. Ota yhteyttä mittausmenetelmä tunnistava pään kosketuksen näytteitä ja tallentaa koordinaatit näytteen pinnalla. Se voidaan jakaa käynnistimen tyyppi ja jatkuva. Näytteet ilmailu ja autoteollisuuden ja muiden alojen yleensä valita yhteystiedot mittaus. Käynnistimen tyyppi mittaus voi keinotekoisesti suunnitella, jotka voivat saada enemmän pisteitä suuri kaarevuus tai terävä kaarevuus Vaihda aluetta. Vaikka alueella suhteellisen tasainen, voidaan mitata vähemmän pisteitä tarkkuutta vaatimuksen täyttämiseksi.

Kosketukseton mittaus menetelmä perustuu pääasiassa optinen, akustinen, magnetismi alan perusperiaatteena ja niin edelleen. Nopeasti kerätä suuri määrä tiheä koko pinnan näytteiden kohtia asento, joka on helppo käyttää ja voi vähentää keinotekoinen mittaus suunnitelma.

Tietomäärän kiinni kolme koordinoi mittaaminen Machine on erittäin suuri, joka saavuttaa korkean tarkkuuden vaatimus. Niin sitä käytetään laajemmin reverse engineering.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti: overseas@cmm-nano.com