Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Toiminta ennen aloittamista CMM

Sep 19, 2016

3D mittauslaite on sellainen tarkkuus mittauskone. Joten sen tarkkuus on avain, mutta tarkkuus ei päättävät kone kuten runko, anturi ja niin edelleen, se myös päättää ympäristön ja toimintakykyä. Seuraavat ovat joitakin huomautuksia ennen alkua CMM toimintaa.

Käsittelyn tarkkuus 3D mittaus koneen ohjainkisko on korkea ja sen etäisyys Ilmastointi vaikutus on pieni. Jos on pölyä tai muita epäpuhtauksia opas, se aiheuttaa kaasun laakeri ja opas rautateiden tyhjästä. Joten opas on puhdistettava aina ennen käynnistetään. Metal Kaiteet pitäisi puhdistaa ilmailun bensiini pyyhi (120 tai 180 # bensiini) ja graniitti opas on puhdistettava vedettömällä alkoholilla.

Muista, voi antaa kaikki rasva kaasu otetaan parhaillaan kunnossapidossa. Mittauskone jopa jos käytetään pitkään, tulisi myös säilyttää tehokas lämpötilasta kosteus. Siksi suorittamaan tavallisia Ilmastointi kuivaus voi vahingoittaa mittauskone korkean lämpötilan ja korkean ilmankosteuden;

Jos kolme koordinoi mittaaminen machine ei käytetä pitkään aikaan, sen pitäisi olla valmis ennen töiden aloittamista: hallita sisäilman lämpötilaa ja kosteutta (24 tuntia), kosteassa ympäristössä olisi säännöllisesti auki electric kytkentäkaapin piirilevy on täysin kuiva ja välttää vahingon vuoksi kostea, kun äkillinen latauksen. Tarkista ilmansyöttö, virtalähde. On parempi määrittää jännitteen vakiintunut lähde.

Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com