Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Uuden sukupolven mittaus innovaatio

Aug 18, 2016

Viisi akselin mittaustekniikka viittaa kolme koordinaatit mitataan machine(CMM) ja koetin pää akseli, joka vähentää huomattavasti alle Nopea mittaus dynaaminen virhe synkroninen liikkuvuutta. Viisi akselia käytetään monimutkaisia esineitä tarkka korkean tehokkuuden mittaamiseen, erityisesti ilmailu-ilmailun, sotateollisuuden ja muilla aloilla.

Perinteinen menetelmä CMM hoitaa kaikki tarvittavat siirrot pinta tietojen saamiseksi. Inertiaalista kiihtyvyys aiheuttaa koneen rakenne poikkeama ja sitten mitataan virhe tulee voimaan.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Viisi akselin mittaustekniikka käytetään yhdessä vapaa kierto anturi, koetin siirtää kaksi pyörimisakselin samalla mittauksen aikana. Joka rikkoa perinteinen rajoitukset. Siksi CMM voi toimia parhaiten, eli CMM siirtää yhden vektorin liikkuu vakionopeudella suunnan mukaisesti. Suhteessa CMM, anturin pää on kevyempi ja parempi dynaaminen suorituskyky ja on parempi sopeutumiskyky. Joten se pystyy nopeasti seuraa muutosta työkappaleen geometria ja ei tuo haitallisia dynaaminen virhe. Lisäksi myös nopeutta pintojen mittaaminen vauhtia lyhentää mittauksen aikana.

Viisi akselin mittaustekniikka tehostaa mittaus paitsi lyhentää tuotannon läpimenoaika suurin määrin, jotka tarjoavat laatua arvioitaessa valmistajille.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com