Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Miten puhdistaa ritilä hallitsija CMM

Sep 02, 2016

Tarkka koordinaatti mittauskone on työskenneltävä pölyttömässä sisäilma, Lämpötilavalvottu on välillä 18-22 astetta, kosteus hallinnassa 40-70 %. Joten mitata ympäristön on asennettuna sopiva ilmastointilaitteissa. Ehdollinen käyttäjä kanisteri valikoida jotta asettaa kuivain varmistetaan ilmanlaatua. Vaikka hyvä ympäristö ritilä hallitsijakolme koordinoi mittaaminen machine -täytyy huoltaa säännöllisesti. Tämä varmistaa mittaustarkkuus ja pidentää käyttöikää kolme koordinaatit mittauslaite.

Ritilä hallitsija on tarkkuus mittaamisen osa, sen ylläpito on suuri rooli parantaa mittauksen tarkkuutta. Iskuja on oikea tapa puhdistaa ritilä hallitsija merkinnät:

Ensinnäkin puhdas puuvilla pallo pyyhkiä jälleen korvaaminen, pulahtaa imukykyinen pallo kuivattu alkoholin kanssa ja ottaa yhdeltä puolelta ritilä hallitsija imukykyinen pallo pyyhkimällä toiselle puolelle. Puuvilla pallo ei voida käyttää uudelleen ja ei saa pyyhi edestakaisin. Kiinnitettävä erityistä huomiota jotka eivät koske lukupään parhaillaan pyyhkimällä. Koska lukupää käytetään lukemaan ritilä anturin kalibrointi, sijainti ja etäisyys ritilä tarkasti säädettävissä. Jos nämä asiat ovat muuttuneet, se aiheuttaa käsittelyssä virheitä, joita ei käynnistä järjestelmä, joten muista kiinnittää huomiota; Ja älä anna kuitua vanupuikolla ritilä melu, kuitu adsorptio tuottaa sähköstaattinen vaikuttaa lukupää. Ritilä hallitsija ei voitu pyyhkiä usein, vuosineljänneksen tai puoli vuotta on OK.

Renishaw avoinna ritilä hallitsija on eräänlainen suojakalvo kerros ritilä hallitsija. Jos haluat puhdistaa, pulahtaa flannelette veden laiduntavat tai pyyhi vedetön etanoli. Vedetön etanoli laatu on kuitenkin korkea, joka voi olla metanoli, koska metanoli on korroosion suojakalvon.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com