Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Kalibroinnin tulos aiheuttama CMM anturi tarkastus vaikutus

Sep 01, 2016

Koetin järjestelmä on keskeinen osa kolme koordinaattia mittaus machine(CMM), jota käytetään pääasiassa mitata työkappaleen pintaan. Ja se on suljettu suhde työtehoa ja tarkkuutta kolme koordinoi mittaaminen Machine. Jos ei ei kehittynyt mittaus pää, ei ole erinomainen toimintoja CMM.

CMM anturin kalibrointi on kaksi päätarkoitusta: saada korvausta halkaisija ruby stylus ja eri näkökulmasta mittaus stylus tarkasti välinen suhde. Koetin kalibrointitarkkuutensa vaikuttavat suoraan kalibroinnin tarkkuutta. Anturin kalibrointi kolme koordinoi mittaaminen machine maanmittari olisi kiinnitettävä huomiota seuraa ongelmaan:

1. Valitse soveltuvaa mittaus stylus ja laajennus, ehdot Käytä 4 * 30 stylus ilman tunnistetta. Tiukasti asentaa stylus ja alalla pyyhkii kynää ja pallo vedettömällä alkoholilla.

2. anturi kalibroinnin jälkeen anturi kalibrointi tarkkuus olisi tarkastuksen, poikkeama validation ohjelmoida tai tunnetaan ohjelmisto enintään 30 mm rengas mittari ja gage korttelin muodostaa täydelliset validointi.

3. mittaus nopeus anturi kalibrointi olisi pidettävä tarkkuus kalibrointi nopeus. Erityisesti niille käytetään pitkään, tai usein, kun mittaus nopeus anturi kalibrointi on erilainen korvaus halkaisija ja ruby pallon halkaisija on erilainen.

4. , jos anturin kalibrointi haetut lomakkeen virhe on isompi, kannattaa, johtuiko seuraavista syistä vai ei: Ensinnäkin, anturi tai pallo on pyyhkiä, tulee pyyhkiä puhdas kun taas; Toiseksi anturin pää on liian vanha, on syytä korvata, Kolmanneksi kiskon suoruus on suuria muutoksia, on tarkistettava kautta siirtymä kalibrointiyritys tarkkuus Esiin ilmatyyny on estetty, olisi ajoissa puhdistetaan ja säätää. Jos totesi, että halkaisija ei ole normaalia, kannattaa harkita onko ei pyyhi puhdas tai pallon halkaisija tulo ei normaali.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com