Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Lämpötilan ja kosteuden vaikutus CMM

Sep 07, 2016

Kolme koordinaattia mittaus machine(CMM) normaaliin toimintalämpötilaansa on 20 ℃±2 ℃, ja kosteus on 40-70 %. CMM lämpötila on noussut alhaalta ylös, ja lämpötila muuttuu joka hetki. Joten kunkin toimintalinjan ritilä osien lämpötila-ero vaikuttaa kolme koordinoi mittaaminen machine mittauksen tarkkuus. Itse asiassa, jos kosteus on liian suuri, se huonosti syövyttävät kelluva lohko ja joitakin keskeisiä keskeiset osat lukulaite, jotka vahingoittavat suoraan väline. Joten me pitämään huolta sisäilman lämpötilaa ja kosteutta voidaan hallita normaalin, kolme koordinoi mittaaminen machine tarkkuuden parantamiseksi.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Kolme koordinoi mittaaminen machine eräänlainen tarkkuuden mittauslaitteet, oikea-aikaisesti huoltoon voi pidentää koneen käyttöikää, voi taata tarkkuutta ja vähentää epäonnistumisten määrä.

Kolme koordinoi mittaaminen machine on tiukat ympäristö-, joten meidän tulee tiukasti valvoa huoneen lämpötila ja kosteus.

Kaasun laakeri CMM ei ole koskaan käyttää rakenne teoriassa, mutta jos Ilmastointi resurssi ei ole puhdasta, eli öljyä, vettä tai epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa kaasun laakeri torjua vakavammin kaasun ottaen ja kelluva rautateiden tyhjästä. Joten meidän pitäisi säännöllisesti tarkistaa kone ilmaan ja valuta vettä, Puhdista suodatin ja öljy-vesi erotin. Ilma lähde myös olisi kiinnitettävä huomiota, Ilmastointi kompressori tai kaasun toimittamisen gasholder myös tarpeen tarkistaa säännöllisesti.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com