Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Tapa poistaa CMM virhe

Aug 26, 2016

Nykyään kolme koordinaattia mittaus machine(CMM) on käytetty yhä laajalti, mutta tarkkuus väline ohjelmisto on merkittäviä vaikutuksia meidän mittaustarkkuus. CMM yhtenä yleisin mittausohjelma, voi olla monia ongelmia prosessin keinotekoinen toiminta, joka johtaa vaikutus mittaus tarkkuus. Etsitkö tehokkaampi tapa vähentää virhe on tullut päivittäin on mittaus teollisuudelle. Mikä on paras tapa poistaa virheen kolme koordinaatit, alla on muutamia vinkkejä:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Ensinnäkin, kun etsimme tapa vähentää virhe kolme koordinoida mittauslaitteen, paras tapa on pitää malli tai kokoonpano tuotteiden kattavasti, muuten saattaa olla kostautua. Jos käytämme manuaalinen tyyppi, kunkin toimijan prosessin avulla pitäisi yrittää pitää samassa mittaus nopeus pisteessä, jotta se voi mahdollisimman vähentää virhe aiheutti keinotekoinen toimivat.

Toiseksi, jos käytämme Automaattinen mittaus koneenjokaisen mittauksen aikana, automaattinen mittauselementtien vakionopeudella Mode, se voi suuresti vähentää mittaus voimassa vaikutus mittaustulokseen. Lisäksi mitataan osia valittaessa tehollinen olisi kauan mahdollisuuksien mukaan erityisesti base-elementin. Tämä takaa vaikutus mittaus.

Kaiken kaikkiaan kolme koordinaattia mittauslaitteen rooli on tärkeämpää tulevaisuudessa, käyttäjä toukokuu kohdata paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat sen tarkkuus, joten olisimme paremmin pystyy käsittelemään tapa vähentää näitä virheitä saada tarkempi mittaustuloksia.


Ilmoitathan minulle, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com