Etusivu > Ratkaisuja > Sisältö

Käyttö CMM autojen tuotanto

Aug 10, 2016

Teollisen tuotannon ympäristö nopean kehityksen R & D ja valmistuksen useita monimutkaisia mekaanisten osien kaikki on testaus huipputeknologiaa ja välineitä, erityisesti tarkkuus koneet tutkimus, numeerinen ohjaus työstökone tuotanto, valmistus, ilmailu- ja elektroniikkateollisuudelle nousu Autonosat. Koordinaatti mittauskone yksi tärkeä suuri tarkkuusinstrumenttion ollut enemmän ja lisätä sen arvostusta tutkijoiden ja tuotannon vuoksi kätevä kolmiulotteisen avaruuden ulottuvuus mittaus, joka voi toteuttaa on-line havainnointi ja Automaattiset.

Autoteollisuus alalla laadullisessa tavoitteessa modernit tuotantoteollisuuden on mahdollisimman paljon pitää autonosien tuotannon mukaisesti suunnitteluvaatimuksia. Kuitenkin jos valmistuksen ja suunnittelun johdonmukaisuudesta se voi valvoa valmistusprosessin. Tehokkain tapa hallita valmistusprosessi on tarkasti koon, toimenpiteen jälkeen saa kokotiedot, arvioinnit ja palautteet tietoja tuotantoprosessin, jotta jatkuvasti parantaa tuotteiden laatua. Prosessiohjaus on ytimeen mitata tarkasti koko WC-kappaletta. Kolme koordinoi mittaaminen machine on yksi tehokkaimpia tapoja tarkasti mittaamaan ja arvioimaan koko data. Ja se voi sen sijaan pinta mittausvälineiden kone mittausvälineiden, kiinteä tai mukautettuja yhdistelmä kalliita mittareita ja tarkkuus käsikirja mittauslaitteet. Millä voidaan merkittävästi vähentää aikaa tarvitaan monimutkaisia Katsastus. Kolme koordinaattia mittaus nut tehtaan tuotteiden lopputarkastuksessa, kone kalibrointi, asiakkaan laatu ja muita toimintoja ta samaan aikaan samalla koko data kuten tuotannon prosessi hyödyllistä tietoa prosessinohjaus.

Ulkonäkö elin on intuitiivinen näyttö ajoneuvon aikoa ja valmistava taso. Ja erittäin tarkasti kehon on kaunis muoto, aikaa säästäviä ja laatua auto vakuutus. Laatu on ratkaiseva rooli kilpailun. Jotta voimme käyttää suurta tarkkuutta, korkea hyötysuhde kolme koordinoi mittaaminen Machine toteuttaa tarkkuus testaus analysointi, on-line seuranta ja erä seuranta automaattinen tuotannonalan tuotanto.

Kolme koordinoi mittaaminen machine uusien, tehokkaiden tarkkuuden mittauslaitteet on erittäin merkittävä etu. Nyt se on laajalti käytetty koneiden valmistukseen. Se on yleinen testauslaitteet nykyaikaisen teollisuuden tarkastus- ja.


Ilmoitathan minulle, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti: overseas@cmm-nano.com