Etusivu > Uutiset > Sisältö

"Made in China" Rio olympialaisissa

Aug 23, 2016

31 Olympic Päättäjäiset juhlitaan elokuussa 21 kaupungissa Rio de Janeiro, Brasilia. Saimme 70 mitaleja yhteensä ja olemme ylpeitä kaikki urheilijat. Lisäksi tehty Kiinassa leimaa myös tämän olympialaisissa. Ja nyt, kerro meille lisää yksityiskohtia.

Valmistusmaa leuka--Metro

Marraskuu 2015 90 metroja special Olympics kaikki saapui Rio.

T & k ja valmistaja "Olympic Metro" on CRRC Changchun Railway ajoneuvojen Co, Ltd Tämä reitti on tarkoitus kuljettaa 300000 ihmistä päivittäin, mikä voi lyhyessä ajassa kaupungin olympialaisten ydinalueen puolessa tunnissa. Se on myös suunniteltu paikallisiin olosuhteisiin ja liikenteen piiri, joka yhdistää Brasilian kulttuuriset tekijät. T & K "Olympic Metro" Luo Kiinan palvelus ulkomailla olympialaiset.

Made in China - Air kontti

Ilmastointilaitteiden aloittamisen seremonia sivusto, johon mahtuu 82000 ihmistä--Maracanã stadionilla on tehty Kiinassa.

Gree tarjoaa air kontti ja palvelua olympialaisten paikat ja muut tukevia hankkeita, mikä tarkoittaa myös, että "Valmistettu Kiinassa" peräisin tarkistusta ja hyväksyntää sosiaalinen vastuu ja kattava OCOG.

Made in China--tarkastus turvalaite

Kiinalaista yritystä Nuctech Co., Ltd ja Dahua Technology Co, Ltd jne, antaa X-ray turvatarkastus laitteet ja televisio tarkkailla tuotteita.

X-ray skannaus laitteita, kasvojenhoito tunnistaminen tekniikka ja pallomainen kamera takaa turvallisuuden olympialaisia varten.

Made in China--erillispuhelinjärjestelmänä

Intercom-järjestelmä olympiakisojen avaaminen ja sulkeminen seremonioissa, purjehdus pelit ja Olympic village ovat kaikki Kiinasta.

Kiinan tiedonanto yritysten Hytera Co, Oy, tarjoavat 1200 digitaalinen Kypäräpuhelimet järjestää komitean ja se on myös kanssa riippumattoman tekijänoikeuksia XPT parannettu virtuaalinen klusterin järjestelmä.

Made in China--Engineering koneet

Osa tekniikan koneiden eniten ja suurin mittakaavassa Rio's Olympic village on tehty Kiinassa.

Made in China - ottelu laitteet

Jinling urheilu Co, Ltd tarjoaa lentopallo ottelu laitteet 2016 Rio olympialaisissa.

Made in China--maskotteja nukke

2,5 miljoonaa Rio Olympic maskotteja, Vinicius ja muisto merkit lentää Kiinasta Rio.


Ilmoitathan meille, jos kysyttävää tai neuvoja

Sähköposti:overseas@cmm-nano.com