Etusivu > Uutiset > Sisältö

MITTARI JA CMM VERTAILU

Jul 19, 2016


Mittari on erityinen työkalu tuottaa hallita kaikenlaisia mekaaninen koon teollisuuden tuotanto yritys, joka otollinen ajaksi massa tuotetaan tuotteita, kuten Autonosat korvata ammatillinen mittausvälineiden kuten calipers, kytke mittari, aseta mittari, jne. Tehdä seuraavat toimenpiteet: avain on ominaista havaitsemisen, havaitseminen, suuri muodonmuutos alue tunnistuksen aikana kokoamisprosessissa, prototyyppi kokoonpano, varhaisessa vaiheessa toiminto vastaa havaitseminen ja niin edelleen, toiminnallinen hole-tunnistuksen. CMM kuuluu sellainen erittäin tarkasti Mittaileva koristella, lähes kaikki osat voidaan mitata, kuten tarkkuus mittari myös tuettava CMM. CMM on eräänlainen käytettyjen mittauslaitteiden, mutta CMMs eivät yleensä sovellu online-mittaus. On olemassa joitakin eroja alla.

1. maksaa. Ainoa-aika investointi mittari on pienempi kuin CMMs, mutta ajattelua pitkällä aikavälillä CMM kustannukset ovat pienemmät kuin kustannukset mittari. Mittari mittaus täytyy tehdä malleja mitattu esineitä, kustannukset ovat nousseet. Ja CMM yhdistettynä joustava Asetelman on etuja kustannuksia pitkällä aikavälillä, vaikka alkuinvestointi on suurempi ja on tiettyjä päivittäisestä maksanut.


2. joustava. Mittari on eräänlainen laitteiden osia tai erityisiä mittaus kokoonpanoon, useimmat eivät ole joustavia. CMM yhdistettynä joustava Asetelman mitata lähes kaikenlaisia osia, joustavuus on erittäin hyvä.


3. mittaaminen mukavuutta. Mittari mukavuus on hyvä, joka tarvitsee vain laittaa osat Gauge. CMM yhdistettynä joustava kiinnittimiä, joka on kiinteät osat luomaan koordinaattijärjestelmä, ohjelma, jne., mutta mittaamiseksi mukavuus kannettava käsivarren päällä suuresti tyydyttää mittaus mukavuutta.


4. tarkkuus . Asetelman tarkkuus on yleensä ±± 0,15-0,2 mm. Kanssa mikrometrillä, tarkkuus on ±0.1 mm. CMM tarkkuus pääsee micron tasolla yleensä.