Etusivu > Uutiset > Sisältö

ERO EBTWEEN FULL-AUTO JA SEMI-AUTO CMM

Jul 22, 2016


Kolme CMM itse asiassa voidaan jakaa täysi-automaattinen, puoliautomaattinen ja manuaalinen tyyppi. Automaattinen on täysin hallinnassa tietokone, vaikka käsikirja on täysin hallinnassa keinotekoinen. Ja on ilman täysautomaattinen pyörivä neula pää ja control system, niin kauan, kun haluat muuttaa neula kulma, sinulla muuttaa anturi kulma manuaalisesti. Meihin yhteyttä noin ero puoliautomaattinen ja täysautomaattinen!


A. hintaero

Ostajan kannalta ensisijaisena huolenaiheenamme on oltava hintaero, puoliautomaattinen CMM anturin pää on eri se täysi-automaattinen niistä. Käsikirja on halvempaa kuin automaattinen...

B. mittaus tarkkuus

Suhteessa hintaan, mittaustarkkuus on arvopapereita, jotka testata tuotteen pätevä, joten tarkkuutta voi johtaa parempaa laatua. Puoliautomaattinen koska tarvitaan keinotekoinen säätää testi, ehkä jokin virhe mittausprosessi. Täysi-automaattinen on valtaapitävien PC, joka vähentää huomattavasti ihmisen virhe. Näin automaattinen CMM tarkkuus on suurempi kuin meidän puoliautomaattinen CMM.

C. tuottaa tehokkuutta

Yrityksen taustalla on tehokkuus paitsi laatua. Täysautomaattinen CMM ohjataan tietokoneen parhaillaan mittaus, joka tarvitsee vain insinööri tietokoneen ääressä ja ohjelmassa. Vaikka puoliautomaattinen CMM ei ole, koska Manuaalisten testausten vaikutus. Niin kauan kuin on muuttaa anturi pää manuaalisesti, joten puoliautomaattinen CMM on vähemmän etuja kuin täysi-automaattinen niistä.

Esittelemme puoliautomaattinen ja täysautomaattinen CMM edellä ero. Oikeastaan voi sanoa, kumpi on parempi, koska valita täysi-automaattinen ja puoliautomaattinen johtuu täysin todellista tilannetta. Ei voi yleistää.