Etusivu > Uutiset > Sisältö

Syyt siihen, miksi tavarat juutu At Brasilian Mukautettu (II)

Jan 12, 2017

3. MAPA

Ministerio da Agricultura, Pecuária E Abastecimento, joka on Portuguesefor maa-, karjankasvatus ja Supply, Kartta, on säätelevä virasto valvoo tavaroiden maahantuontia eläin- ja kasviperäisiä. Samoin kuin terveyden tuotteita tai kosmetiikan tuontia, tuonti näistä tavaroista tai suoritus on tuontilisensoinnin joka tarvitaan tullata tavarat Brasilian tullille.

Yhtiö tuoda tavaraa eläin- ja kasviperäiset on rekisteröitävä MAPA. Rekisteröitävä se on tarpeen esittää seuraavat asiakirjat SIF, Federal Inspection Service:

• Kopio yhtiöjärjestyksen

• Kopio CNPJ Card

• Rekisteröinti yhtiömuodon

• Maahantuoja Selvitys sopivat olosuhteet tuotteiden varastointi

Se on myös vastuussa SIF aineiden valvomaan, onko tavaroiden maahantuontiin eläin- ja kasviperäisiä olivat laillisia. Nämä aineet kiinnittää erityistä huomiota siihen, hygieniavaatimukset noudatettiin, koska ne voivat vaarantaa Brasilian käsittelevistä aloista eläimiä ja kasviksia.

Sovelletaan myös MAPA tarkastus on pakkauksen tai kuormalavojen mukana tulleet tavarat. Kun tavarat kuljetetaan puulaatikoissa esimerkiksi Kaasutuksessa sertifikaatti tai Lämpökäsittely todistus tarvitaan.

4. Inmetro

Inmetro vaatii, että jotkut tuotteet, jotka löytyvät tämän artikkelin, on varmennettava, jotta ne voidaan kaupallistaa Brasiliassa, ja samat asetukset asetetaan tuontitavaroita. Tällöin tuote on joko varmennettava:

• Ulkomaisen Sääntelyvirasto joka kuitataan Inmetro

• Inmetro, tultaessa Brasiliassa

Kaikille tuotteille, jotka ovat pakollisen Sertifiointi Inmetro, erityinen lupa tarvitaan tuoda niitä. Kaikkien tapausten läsnä asetuksessa Numero 354 Inmetro, eli Declaração de Liberação para Importacao de Produtos, portugaliksi luovuttamista koskevan ilmoituksen tuotteiden tuontiin, on pyydettävä Inmetro.

5. Verotarkastajan Brasilian liittovaltion tulot

Receita Liittovaltion do Brasil, joka on Brasilian liittovaltion tulot, vastaa täytäntöönpanon tullimääräykset. Tätä tarkoitusta varten Verotarkastajan Brasilian liittovaltion tulot on myös mahdollisuus valvoa tuontia tavaroita Brasiliaan ja näin voidaan takavarikoida tavarat, jos he ymmärtävät, että siellä on jotain vikaa, miten tavarat käsiteltiin etenkin lasku prosessi, vaikka esittämät asiakirjat tuoja olivat kunnossa.


Huomautus: Artikkelissa lepo peräisin Realogistics

http://www.realogistics.com/index.html