Etusivu > Uutiset > Sisältö

KÄYTTÖ CAD KOORDINOI MITTAAMINEN MACHINE

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinaatti mittauskone on laajalti käytetty muotti-, avaruus- ja auto teollisuus. CAD soveltaminen koordinaatti mittauskone kehittyneen suoritetaan tietokoneen kehittämä ohjelmisto avulla.

Koordinaatti mittauskone on laajalti käytetty muotti-, avaruus- ja auto teollisuus. CAD soveltaminen koordinoida meThis testausmenetelmä on mitata CAD-malli ohjelmisto todellinen esineitä puuttuessa. Huomattavasti vähentää havaitseminen vaiheessa todellinen testi-objektin toimintaan ja ei voi parantaa havaitsemisen tehokkuutta, säästää testi resursseja, mutta vähentää työvoiman intensiteetti.

coordinate measuring machine cmm

CAD käyttää reverse engineering tuotos. Reverse engineering on prosessi piirustukset tai koskevat asianmukaiset tiedot työkappaleen, verrattuna perinteiseen tuotantoprosessiin jotka tekevät työkappaleen mukaan piirustuksia tai tietoja. Reverse engineering, ensimmäinen edellä on kolme koordinaattia mittaus Machinen avulla tarkasti mitata näytteitä muotoja käsitellä mitattua tietoa CAD toiminnot avulla ja luo yhden tai useamman CAD tiedostomuoto.

measuring system

Nano tarkkuus kokoonpanossa CMM on vahva toiminta CAD-ohjelmisto, joka tuo mitataan, CAD-malli ja se toimi offline-tilassa avata ohjelmisto itseopiskeluun toiminta, järjestelmä luo automaattisesti mittaus ohjelma, se voi olla simuloitu mittaus selvittää toiminnan virheitä parhaillaan polku ja kerätä pisteitä ja muuttaa ohjelmaa. Mittaluku minimoida mahdolliset ongelmat ja enintään taata turvallisuuden parhaillaan mittaus.


Kolme koordinoi mittaus kone eräänlainen yhteinen lukulaite, koska se on korkea mittaustarkkuus ja tehokkuutta ja helppo käyttää. Se ymmärtää online-mittaus. Ja CAD toimintojen käyttöönoton kolme koordinoi mittaaminen machine enemmän tilaa.


E-mail:2972853095@QQ.com