Etusivu > Uutiset > Sisältö

TÄRINÄ HOITOMUOTO CMM

Jul 26, 2016

Tärinä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat mittaus kone tarkkuutta ja vakautta tehdä CMM tarpeeksi tarkkuuden varmistamiseksi, sinun on luotava suotuisan ympäristön mittauskone.


Jos CMM asennus Jos tärinä paljon vaikutteita pyrimme omaksumaan tapa säätiön hoitoon (viistetty, eristäminen hauta), mutta eristäminen on ilmeinen puute (kuten CMM tarkkuus tuotteita ei voida noudattaa, että ympäristössä, jos puheenvuoron käyttäjä ilmeisesti hyväksyä säätiön järjestelmä), syntyminen vaimennus mekanismi on selvitty säätiön tärinä eristäminen riittämättömyys.


Nano tarkkuus itsenäinen suunnittelu patentti tekniikka--CMM vaimennus mekanismi. Yksinkertainen ja kätevä asennus. Sijoittamalla kumityyny ylempi ja alempi vaimennus kumi estää matriisi, lisäämällä kaksi Aseta toisiaan ylös ja alas guide viestejä varmistettava paikka. Neljä kierrereiät matriisin alustaan yhdistettävissä vaimennus CMM tai maahan. Nelikulmio on varustettu opas pilari, joka tehokkaasti estää kaataa tai rollover takia yksipuolinen voimassa vaimennuksen laitteen.