Lieriömäisyys Mittauslaite, Sylinterimäinen havaitseminen

1.vinyylikloridin tarkka pyöreä ritilä tuotu Saksa 2.kobolttisilikaatin laite on asetettu eri selityksessä ja pituus rubiini koettimien 3.The rakenne aerostaattinen laakerin käytetään suurta tarkkuutta rotarymeasurment alustan

Tuotetiedot

Kuten yksi johtavista Kiinan valmistajista ja toimittajista korkean tarkkuuden lieriömäisyys mittauslaite, lieriömäinen havaitseminen, se on täällä odottamassa yhteystietosi.

sovellus:
Leadsy sarja lieriömäisyys mittauskoneina käytetään pääasiassa mittaamiseen kiertyvän rungon työkappaleiden jonka eri pinnat ovat säännöllisesti tai epäsäännöllisesti, jatkuva tai ajoittainen, kuten niiden pyöreys, lieriömäisyys, lineaarisuus, keskittämistarkkuus coaxiality, taso, yhdensuuntaisuus, suorakulmaisuus, pinnat aaltomaisuuden ja pian. Lisäksi, spektrianalyysi, aallonkorkeus analyysi, shafts'curvature analyysi ja hypätä alue analyysi voidaan suorittaa koneen.
Ominaisuudet:
1. rakenne aerostaattinen laakerin käytetään suurta tarkkuutta rotarymeasurment-alustaa, joka ei voi tehdä pääkaran koneen vaikuttaa kulumista, joten sen käyttöikä pitenee.
2. tietojen hankintaa, tarkka pyöreä ritilä tuotu yhtiön HEIDENHAIN Saksassa sekä koskeva tekniikka, toteutuu.
3. Kone on konfiguroitu eri selityksessä ja pituus rubiini probes.Furthermore, erityinen koettimet ja kalusteet voidaan suunnitella mukaan asiakkaan tarpeisiin.
4. Laitteessa on voimakas analyysi toiminto, kuten lineaarisuus, lieriömäisyys, taso, yhdensuuntaisuus, coaxiality, keskittämistarkkuus aaltomaisuutta ja aallonkorkeus analysis.It voidaan analysoida taajuusspektrin osan pinnan tila ja lopuksi ja aallon amplitudi voidaan tarjota.

Tutkimus