Nopea videomittauslaite, pinnanmittauslaite, 3D Optinen pintatarkkailukone

1.Multi-kierteinen laskenta, suuri laskentataajuus.
2.Tarkista pääsy osapuolten pintaan pilkkopatsaan
3.Kulttuuristen pyhäinjäännösten skannaus ja 3D-näyttö

Tuotetiedot


A. Sovelluksen soveltamisala

Käänteinen suunnittelu : Nopea pääsy osapinnan pisteiden pilkkopatsaaseen, rakentaa kolmiulotteinen matemaattinen malli, jotta saavutetaan tuotteen nopea suunnittelu.

Tuotteen testaus : Tuotantolinjan tuotteiden laadunvalvonta, muodon ja asennon koon havaitseminen, soveltuu erityisesti nopean ja tarkan havaitsemisen monimutkaisiin kaareviin pintoihin, voi havaita valukappaleita, oikosulkuja, leimauksia, muotteja, muovia, puuta ja muita tuotteita.

Muut sovellukset: Kulttuurihistorialliset skannaus ja 3D-näyttö, epänormaali hampaan korjaus, plastiikkakirurgia ja yläpinnan toiminta.

QQ 截图 20170630093054.jpg

B. Tuoteteknologiaetu

Kehittynyt ydintekniikka : Kansainvälisen edistyneen heterodyne-monitaajuisen vaiheensiirron optimaalinen 3D-optimointitekniikka, valtaosa esineistä, joissa ei ole pinnan suihkutuskäsittelyä, voidaan suoraan skannata ja pystyy skannaamaan värikkäitä, jopa mustia esineitä.

Korkea mittausnopeus: monisäikeinen laskenta, suuri laskentanopeus. Yhden skannauksen laskentavaika on 2 ~ 4 sekuntia, mikä voi saada 1,3-4 miljoonaa pistettä.

Mittausleveys on säädettävissä: Käyttäjän vaatimusten mukaan yksi tai useampi objektiivin ryhmä, joka pystyy saavuttamaan erilaisia mittaustasoja, on yksi mittausleveys: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Automaattinen ompelu: Globaali sovitus skannausprosessin, automaattisen silmukoituksen, tukemalla maamerkin ja mitatun työkappaleen ominaisuuksien yhdistämisen.

Valitse skannaus: Skannaa tehokkaasti, tukee manuaalista valintatutkimusta, parantaa skannausnopeuden tehokkuutta ja jälkikäsittelyä.

Väriskannaus: skannaamalla objektien 3D-muoto voi samalla skannata ja lähettää tekstuuritiedot.

Runsaasti jälkikäsittelytoiminto: kohinavaipun optimointi melun vähentämiseen, sulamispisteen pilkkoutuminen (poista päällekkäinen pinta), pistepilvi automaattiset jälkikäsittelytoiminnot, kuten täyttöreiät, kolmio.

Rich Analysis -toiminto: pistepilvialueella, erilaisilla koordinaattimuunnoksilla, elementtien asentamisella, kaikentyyppisellä kulma- ja koonmääritysfunktiolla.

Suorita erilaisia datanlähtöliittymiä: pistepilvi (ASC, IGS), kolmikulmaverkko (STL), tekstuurikartta (OBJ).

Kattavat tiedot: Onko optinen koettimen toiminta, se voi olla kätevä harjalla, reikäkohdan mittaus.

Tuotteen suorituskyky on vakaa: kotona ja ulkomailla kymmenet käyttäjät ovat vahvistaneet sen suorituskyvyn olevan vakaa. Mukaan lukien useita kotimaisia sotilashenkilöitä (Kiinan lentokoulutuksen akatemia, Kiinan lentokoneen voimakkuus, komposiittimateriaali, 43 tutkimuslaitosta jne.); Euroopan ja Yhdysvaltain yliopisto (NEWCASTLE-yliopisto, Glasgow-yliopisto, Purdue-yliopisto jne.), Kotimainen yliopisto (Tsinghuan yliopisto, Harbinin teollisuusyliopisto, Nanjingin aeronautiikan ja astronautikon yliopisto jne.).

Tekninen tuki: Riippumaton tutkimus ja kehitys, mukautettu kehitys on joustavaa; Vahva huipputason teknisen tiimin tutkimus ja kehittäminen tarjoamaan sinulle kattavia ratkaisuja ja teknisiä ohjeita.

QQ 截图 20170630093210.jpg

C. Parametrit

TYYPPI

XTOM


Mittausalue

400mm * 300mm

Mittausparametrit

Mittaustarkkuus

0.01mm

Pistepiste

0.2mm

Mittausetäisyys

850mm

Mittaussyvyys

> 300mm

Kameraparametrit

alkuperä

Saksa

Määrä

2

Liitäntätyyppi

Gigabitin verkkoon

Kamerapikselit

2,3 miljoonaa pikseliä ( 1920 pikseliä × 1200 pikseliä )

Linssin polttoväli

25mm

D. Työympäristö

- Varmista laitteiston tarkkuus ja luotettavuus laitteen mittaamisessa.

- Teho: AC 220V plus tai miinus 10% 50Hz + + 2% (luotettava maadoitus);

- työskentelylämpötila: 0 ℃ -40 ℃;

- Kalibrointilämpötila: 20 ℃ ± 2 ℃;

- suhteellinen kosteus: ≤ (70 ± 10)%;


Yhtenä johtavista kiinalaisista valmistajista ja toimittajista korkean tarkkuuden videomittauslaitteistosta, pintasensuuntausmittauskoneesta, kolmiulotteisesta optisesta pintatarkkailusta, se odottaa sinua.
Tutkimus